app Chrch  

Wilt u het nieuws of de wekelijkse nieuwbrief van de PGO en de agenda  volgen in een app ? Maak dan gebruik van de app Chrch (het Engelse woord church maar zonder de u). Deze wordt al door veel kerken gebruikt, maar is nu ook beschikbaar voor de PGO.

U vindt de app in de AppStore (voor Apple iOS) of in de Google Play (voor Android).

Na het installeren van de app kunt u onze kerk zoeken op ‘Oosterhout’ om onze PGO te vinden. U kunt dan al informatie inzien van onze kerk maar door u aan te melden krijgt u toegang tot meer informatie. U kunt zich eenvoudig aanmelden door uw email, naam, adres en telefoonnummer in te vullen en een wachtwoord te kiezen. U kunt ook aangeven of uw gegevens zichtbaar zijn voor andere leden. Als u dat heeft aangegeven, dan kunnen andere leden van de kerk u makkelijk vinden of contact met u opnemen. U heeft zelf de keuze of u dat wilt of niet.

Wanneer u lid bent van onze kerk, dan zal ik uw aanmelding bevestigen. Na deze bevestiging heeft u toegang tot alle informatie van de PGO in deze app.

In de app wordt iedere week de laatste nieuwsbrief weergegeven, de agenda met alle kerkdiensten en activiteiten van de PGO, de nieuwsberichten die ook op de website getoond worden, de contactgegevens van de leden die dat hebben aangegeven alsmede de contactgegevens van de PGO. Er wordt ook dagelijks een Bijbeltekst getoond van Dagelijks Woord. In de app worden de collectes van de week getoond. Op dit moment is het niet mogelijk collectes te betalen via de app.

Voor vragen kunt u contact met mij opnemen door middel van een mailtje naar webmaster@pgoosterhout.nl

Duco Wijma

Laatst bijgewerkt: 2019-12-30