img_0446

De app Protestant

PGO op uw telefoon èn tablet

Er is een app beschikbaar van onze eigen PGO. Op uw telefoon of tablet heeft u direct toegang tot het laatste nieuws van de PGO en de agenda met alle activiteiten. U hoeft dus niets te missen. En er is nog veel meer te vinden in de app, zoals de Nieuwsbrief, een Bijbelse dagtekst, diensten beluisteren met de Kerkomroep, etc.

Ontdek dit alles in de app Protestant, de officiële app van de PKN. Voor u is het volkomen kosteloos te vinden in de app store (voor Apple) en in Google Play (voor Android). Het enige wat u hoeft te doen is de app Protestant te installeren. Daarna zoekt u naar Oosterhout en u bent er.

ProtestantVoor Apple (iTunes App store, kies de iPhone app, ook voor de iPad)

Voor Android (Google Android store)

 

Het is nu ook mogelijk giften te doen via de app

Onder de knop Giften (Euro teken) vindt u de diverse acties van de Diaconie of van de Kerk. U kan zelf het bedrag kiezen en direct overgaan tot betalen. Het betalen gaat via de bankieren-app van uw eigen bank of via de website van uw bank. Dit is volkomen veilig en vooral erg makkelijk. In een paar klikken is het geregeld.

De volgende doelen vindt u in de app:

  • Goede doelen Diaconie
  • Zending
  • Werelddiaconaat
  • Gift voor de Diaconie PGO

Kortom, alle informatie van onze PGO is binnen handbereik. En uw giften zijn van harte welkom.


Op dit moment kunnen al 199 abonnees de pushberichten van de PG Oosterhout ontvangen.

Let op: houdt de website actueel door berichten ook aan de webmaster te sturen, niet uitsluitend aan de redacties van de Ontmoeting en de Nieuwsbrief!  

Ook voor hulp en vragen kunt u terecht bij webmaster@pgoosterhout.nl.

Arie Klerk, 2018-02-24