Wanneer: op zondagavond om de andere week (Kijk in de Agenda!)
Waar: in de Beukenoot (achter De Beuk)
Tijd: 19.00-21.00 uur
Voor wie? Jeugd vanaf 14 jaar of 3e jaar voortgezet onderwijs

 

 

 

 

Wat kun je verwachten:

We bieden de jeugd een plekje waar ze gezellig met andere jongeren van de kerk bij elkaar kunnen komen. Heb je zin in een gesprek, muziekje luisteren, tafeltennissen, spelletjes, thee/koffie of een frisje of gewoon even niks….? Vind je het leuk om samen dingen te ondernemen (EO jongerendag, Glazen huis actie, Kerstviering voorbereiden, etc. …) Kom dan eens een keer kijken of jij je ook bij ons thuis voelt!

Groeten, Desirée en Marco


klik voor groter

Wij hebben met de jongeren van Church & chill op vrijdag 3 februari meegedaan aan Sirkelslag. Dat wordt elk jaar georganiseerd door JOP.  Jeugdgroepen uit heel Nederland doen daaraan mee. De bedoeling is dat je opdrachten uitvoert binnen een bepaalde tijd en dan kan je punten verdienen en wie dan de meeste punten heeft verdiend is de winnaar van het spel.

Dit jaar moesten we opdrachten doen om erachter te komen waar de presentator van Sirkelslag zich bevond. We moesten bijvoorbeeld papieren propjes schieten op een wereldkaart en per propje dat in het goeie vakje kwam kreeg je punten. We moesten een tekst uit ons hoofd leren en die dan later uitbeelden aan de andere helft van de groep. Ook was een opdracht om langs de deuren te gaan en dan aan mensen te vragen of ze iets over hadden voor de voedselbank, wij hadden geluk dat op dezelfde tijd ook het vrijwilligersetentje in de Beuk plaatsvond en dus hebben wij hen gevraagd om de eerstvolgende zondag iets mee wilden nemen voor de voedselbank. Daarmee hebben we 42 dingen opgehaald voor de voedselbank. Het was een hele gezellige avond.

Klik voor groter

Als jij 14 jaar of ouder bent of je zit in de 3e van het voortgezet onderwijs dan ben ook jij van harte welkom bij church&chill!! Kijk ook op deze site bij Jeugd / Church&chill.

We komen om de andere week bij elkaar op zondagavond in de Beukenoot (achter de Beuk) van 19.00-21.00 uur. We kletsen dan met elkaar over actuele onderwerpen, spelen een spelletje, tafeltennissen, tafelvoetallen en draaien een muziekje. Kom gerust eens kijken. De komende maand zijn we er op zondag 5 en 19 maart.


De jeugd van Church&chill heeft op zondag 18 december 2016 de opbrengst van de actie naar het glazen huis gebracht.

Een mooi bedrag van €738,55 was het eindresultaat. De €338,50, verdiend met de bingo en hollandsche pot maaltijd, werd door de diaconie met 350 euro aangevuld tot dit mooie eindbedrag!!

Iedereen die meegeholpen heeft om dit voor elkaar te krijgen: hartelijk bedankt!!


Eigenaar pagina: jeugd@pgoosterhout.nlLaatste wijziging: 2017-02-13