Het beheer van de website wordt gedaan door Duco Wijma. Voor berichten die u wilt plaatsen op de website of overige opmerkingen, kunt u contact opnemen met de beheerder van de website middels een email naar webmaster@pgoosterhout.nl

We zijn nog op zoek naar 1 of 2 personen die ons willen helpen bij het beheren en verder verbeteren van de website van de PGO: www.pgoosterhout. nl. Iedere week verschijnt de Nieuwsbrief van de Vredeskerk en de Katjeskelder op de website. Verder staat er op de website een uitgebreide agenda met alle kerkdiensten en activiteiten en nieuwsberichten plus vele pagina’s met informatie op de website.

Het onderhouden van deze informatie en het actueel houden hiervan gaat niet vanzelf. De meeste informatie krijgen we aangeleverd vanuit de vele geledingen van de PGO en gemeenteleden. Die informatie moet wel verwerkt worden op de website. Als we dat met 2 of 3 personen kunnen doen, dan kunnen we het werk verdelen en elkaar ook vervangen tijdens bijv. vakanties. ‘Vele handen maken licht werk’.

Heb je interesse om aan de website mee te bouwen, neem dan even contact met mij op.

Enige kennis van HTML of van WordPress zou welkom zijn.

Met vriendelijke groet,

Duco Wijma

Laatste wijziging: 2018-05-30