Meekijken of luisteren via de kerkomroep  

In samenwerking met Kerkomroep.nl heeft de Vredeskerk sinds week 22-2020 een eigen YouTubekanaal. Hiermee worden de huidige beperkingen van het gelijktijdig kijken opgelost. Het beamteam heeft al veel kunnen testen, maar kinderziektes zijn niet uitgesloten. Uiteraard hopen we dat alles werkt zoals het zou moeten werken.

Wat moet u doen?

Bij gebruik van de Kerkomroep app:

Op de pagina van Kerkomroep.nl, Vredeskerk Oosterhout klikt u op “Toon informatie” (blauwe knop). Vervolgens klikt u op de link “Klik hier om live via YouTube te kijken”. U wordt nu doorgestuurd naar het YouTubekanaal van de Vredeskerk en u kunt nu de uitzending volgen.

Bij gebruik van een laptop of PC:

Op de pagina van Kerkomroep.nl, Vredeskerk Oosterhout klikt u op “Klik hier om live via YouTube te kijken“. U wordt nu doorgestuurd naar het YouTubekanaal van de Vredeskerk en u kunt nu de uitzending volgen.

U kunt uiteraard ook direct naar You-Tube gaan en zoeken op Vredeskerk Oosterhout. De uitzending op YouTube wordt i.v.m. auteursrechten voorlopig maximaal 1 week bewaard. Via Kerkomroep.nl kunt u wel over een langere periode terugkijken of luisteren.


De Protestantse Gemeente Oosterhout is aangesloten op het landelijke netwerk van de Kerkomroep. De luisteraar heeft hierdoor de mogelijkheid om de kerkdienst uit de Vredeskerk te beluisteren.

Bent u in het bezit van een internetaansluiting dan kan de uitzending via www.kerkomroep.nl gevolgd worden. Hier kan men de diensten live beluisteren of later terugluisteren. Het adres is: http://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10803

Vaak opent de algemene pagina, druk dan op de backspace toets (of kopieer bovenstaande link naar de adresregel).

Ook zijn er intussen apps voor smartphones en tablets. Je vindt ze hier:
Android
Apple

Indien men alleen beschikt over een telefoonaansluiting, kan men aangesloten worden middels een ontvanger. Deze ontvanger kan door de kerk bij de luisteraar geplaatst worden. Hiermee kan men de kerkdienst thuis beluisteren, naar keuze direct of later in de week. Gemeenteleden die een aansluiting op de kerkomroep wensen, kunnen contact opnemen met:

Henk Tulp
telefoon: 06-22698792
e-mail:
kerkomroep@pgoosterhout.nl

 
De diaconie kan een regeling treffen wanneer de kosten een probleem vormen.

     


Eigenaar pagina: kerkomroep@pgoosterhout.nl. Laatste update:2022-2-28