Wat is Eten is weten?
Eten is weten is een activiteit voor de jeugd en jong volwassenen van 12 -25 in drie verschillende groepen. We komen gezellig in de huiskamer bij elkaar. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd en en gaan daarna in gesprek over wat ons bezig houdt en de vraag hoe God, geloof en kerk daarbij betrokken zijn.

Meestal zullen we op donderdag bij elkaar komen, maar het kan weleens voorkomen dat het verschoven wordt naar een andere dag.

Alle jongeren zijn van harte welkom. Als je wilt komen, dan zetten we je op de groepsapp van de kring waar je bij hoort. Zo krijg je een herinnering en kun je ook laten weten of je al dan niet komt. Dat is voor ons wel fijn om te weten in verband met de voorbereiding van de maaltijd.

Groepen:
De groepen zijn ingedeeld naar de klas van het voortgezet onderwijs:

  • EW I : Alle jongeren die in klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs zitten (en later in het jaar de jongeren van groep 8 die zijn overgestapt)
  • EW II: Alle jongeren van klas 3 en hoger van het voortgezet onderwijs.
  • EW III: Alle jongeren die van de middelbare school af zijn t/m 25 jaar.

Waar, wanneer en hoe laat?
We komen bij elkaar in de Beuk op donderdag vanaf 17:30 -19:00 uur  (m.u.v. EW III: van 18:00-19:30 – voor deze kring zoeken we mogelijk ook naar een andere avond bij voldoende draagvlak).

Aanmelden kan bij de predikanten of kerkelijk werker


Eigenaar pagina: scriba. Laatste wijziging: 2022-01-19