Wat is Eten is weten?
Eten is weten is een activiteit voor de jeugd en jong volwassenen van 12 -ongeveer 18) in twee verschillende groepen. We komen gezellig in de Beuk bij elkaar. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd en gaan daarna in gesprek over wat ons bezig houdt en de vraag hoe God, geloof en kerk daarbij betrokken zijn.

Het afgelopen jaar hebben we gepolst bij de jongeren welke avond het meest geschikt is. Voor EW I bleek dit op dinsdagavond te zijn en voor EW II was dit op maandagavond.

Alle jongeren zijn van harte welkom. Als je wilt komen, dan zetten we je op de groepsapp van de kring waar je bij hoort. Zo krijg je een herinnering en kun je ook laten weten of je al dan niet komt. Dat is voor ons wel fijn om te weten in verband met de voorbereiding van de maaltijd.

Groepen:
De groepen zijn ingedeeld naar de klas van het voortgezet onderwijs:

EW I : Alle jongeren die in klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs zitten (en later in het jaar de jongeren van groep 8 die zijn overgestapt)

EW II: Alle jongeren van klas 3 en hoger van het voortgezet onderwijs.

Waar, wanneer en hoe laat?
We komen bij elkaar in de Beuk op dinsdag (EW I) en maandag (EW II) vanaf 17:30 -19:00 uur. En soms plannen we met de beide groepen een gezamenlijke avond.


Aanmelden kan bij Henco de Bruijn (06-12314915)


Eigenaar pagina: scriba. Laatste wijziging: 2022-8-3