Oktober 2021

De liturgische kleur is in deze maand groen. Elke tweede en vierde zondag van de maand is er kindernevendienst in de kerk. Het programma van de kindernevendienst is ook te vinden op https://www.debijbel.nl/bijbelbasics.


Zondag 3 oktober

Thema kindernevendienst

Deze zondag is de eerste van een blok met vijf teksten over de terugkeer van de Judeeërs uit Babylonië en de herbouw van de tempel en Jeruzalem.

Op deze zondag staat Ezra 1:1-6 en 3:10-13 centraal: de Judeeërs in Babylonië krijgen toestemming om terug te keren naar hun eigen land.


Zondag 10 oktober

Kindernevendienst in de kerk

Thema kindernevendienst: Gods huis is belangrijker dan je eigen huis

Deze zondag is de tweede van een blok met vijf teksten over de terugkeer van de Judeeërs uit Babylonië en de herbouw van de tempel en Jeruzalem.
Op deze zondag staat Haggai 1:1-15 centraal.


Zondag 17 oktober

Thema kindernevendienst: God zal weer in Jeruzalem wonen

Deze zondag is de derde van een blok met vijf teksten over de terugkeer van de Judeeërs uit Babylonië en de herbouw van de tempel en Jeruzalem.

Op deze zondag staat Zacharia 8:1-8 en 20-23 centraal: God belooft dat Hij weer in Jeruzalem zal wonen.


Zondag 24 oktober

Thema kindernevendienst: Nehemia herbouwt de stadsmuren

Deze zondag is de vierde van een blok met vijf teksten over de terugkeer van de Judeeërs uit Babylonië en de herbouw van de tempel en Jeruzalem.

Op deze zondag staat Nehemia 2:1-6 en 2:11-20 centraal: Nehemia gaat terug naar Jeruzalem om de stadsmuren te herstellen.


Zondag 31 oktober

Thema kindernevendienst: Ezra leest de wetten voor

Deze zondag is de laatste van een blok met vijf teksten over de terugkeer van de Judeeërs uit Babylonië en de herbouw van de tempel en Jeruzalem.

Op deze zondag staat Nehemia 7:72-8:12 centraal: Ezra leest het boek met de wet van Mozes voor aan het volk.

 


Eigenaar pagina: webmaster@pgoosterhout.nlLaatste update: 2021-10-01