April 2021

De liturgische kleur is deze maand wit. Vanaf deze maand zal er elke tweede en vierde zondag weer kindernevendienst zijn in de kerk. U kunt zich daarvoor aanmelden vanaf vrijdag 12:00 tot en met zaterdag 12:00 uur op het telefoonnummer: 06-82534050. De ingang van de kindernevendienst is de deur van de Beuk. Ouders kijken via het scherm in de Beuk mee. De kinderen gaan na het kindermoment naar hun eigen ruimte. Ook kunt u nog steeds online meevieren via de Kerkomroep of YouTube. Het programma van de kindernevendienst is ook te downloaden op https://www.debijbel.nl/bijbelbasics.


Zondag 4 april

Eerste Paasdag

Thema kindernevendienst: Maria ontmoet Jezus
Deze zondag is de laatste van een blok met zeven teksten over Jezus’ laatste week volgens het Johannes-evangelie.
Op deze zondag staat Johannes 20:1-18 centraal: Maria uit Magdala en twee leerlingen ontdekken dat Jezus’ graf leeg is, en Maria ontmoet daarna de opgestane Jezus zelf.

 


Zondag 11 april

Kindernevendienst in de kerk (aanmelden: zie hierboven)

Thema kindernevendienst: De roeping van Jesaja

Deze zondag is de eerste van een blok met vier teksten uit het boek Jesaja, waarin verteld wordt wat de profeet Jesaja namens God aan zijn volk verkondigt.

Op deze zondag staat Jesaja 6:1-8 centraal, over de roeping van Jesaja.


Zondag 18 april

Thema kindernevendienst: Zwaarden worden gereedschap

Deze zondag is de tweede van een blok met vier teksten uit het boek Jesaja, waarin wordt verteld wat de profeet Jesaja namens God aan zijn volk verkondigt.

Op deze zondag staat Jesaja 2:1-5 centraal: over de tijd die eens zal komen waarin de mensen zullen leven zoals God het wil, en er vrede zal heersen op aarde.


Zondag 25 april

Kindernevendienst in de kerk (aanmelden: zie informatie hierboven)

Thema kindernevendienst: Een koning die vrede brengt

Deze zondag is de derde van een blok met vier teksten uit het boek Jesaja, waarin verteld wordt wat de profeet Jesaja namens God aan zijn volk verkondigt.

Op deze zondag staat Jesaja 11:1-10 centraal, over een rechtvaardige koning die vrede zal brengen.

 


Eigenaar pagina: webmaster@pgoosterhout.nlLaatste update: 2021-4-1