Vocaal ensemble Multiple Voice hpt3656
Vanuit een medewerking aan een ZWO-dienst is eind jaren 90 ‘Multiple Voice’ ontstaan. Na een wat wisselende bezetting ontstond een vaste kern bestaande uit 2 sopranen, 2 alten, 2 tenoren en 2 bassen. We werken mee aan kerkdiensten, vooral op kerkelijke hoogtijdagen en verder daar waar een bijdrage aan de diensten geleverd kan worden.  Zo zingen we onder andere mee op de eerste zondag in de Lijdenstijd bij de Iona Vesper, in één van de diensten in de Goede Week en bij de Kerstnachtdienst of de dienst op Kerstmorgen.
hpt3655

Met een breed repertoire van inmiddels 300 klassieke, Duitse, Engelse en Schotse liederen , liederen uit “Hoop van alle volken” en een groeiend aantal liedboek-liederen heeft ons vocaal ensemble het ondersteunen en opluisteren van de erediensten als doelstelling.

In de loop der jaren zijn we ook wel wat buiten de kerken van de PGO gaan zingen. Zo werken we ook mee aan diensten van de gemeente van Prinsenbeek en Chaam en zingen we regelmatig mee bij concerten die het Tilburgs Christelijk Gemengd Koor geeft.

In Multiple Voice zingen nu: hpt3656
Els Dentro, Karin-Ruth Breems, Ilse Eikhout, Desirée Langerhuizen, Jannie Fransen, Erik van Agtmaal, Roelof Janssens en René Dentro

 

Contactpersoon: René Dentro
Tel. 0162 – 432178
Emailmultiplevoice@pgoosterhout.nl

 


Eigenaar pagina: multiplevoice@pgoosterhout.nl, Laatste update: 2018-11-12