Van de ZWO

Op zaterdag 11 mei was het zover: de voorjaarsmarkt georganiseerd door de ZWO en de PCOB! De dag ervoor was er al een interview geweest met de ORTS, wat een goede reclame is geweest. De zon scheen die zaterdagochtend al vroeg en is de hele dag blijven schijnen.

Vanaf 10 uur tot ongeveer 14.30 was er een doorloop van mensen zowel bij de Fair trade producten maar ook bij de stand van de PCOB. Mensen kwamen met boodschappentassen vol met boeken.

Maar ook de mooie bloemenhangers en geraniums verkochten goed. Ook de heerlijke tomaten en komkommers zagen er mooi uit om verkocht te worden. De verkoop van de loten voor de loterij verliep voorspoedig dankzij onze tieners!

Voor de innerlijke mens is ook goed gezorgd door de keuze uit de aspergesoep en witlofsoep, maar ook de broodjes hamburgers smaakten goed net als de zelfgebakken cake bij de koffie of thee.

De opbrengst van €1610 (!) gaat naar Home care, een project van Kerkinactie in Moldavië om de ouderen daar goede zorg te geven.

Iedereen bedankt voor het helpen, kopen en verkopen!

Naast dit positieve nieuws is er ook een noodkreet, omdat de ZWO nu nog maar uit vier personen bestaat en we meer helpende handen nodig hebben, vragen wij u hier over na te denken!

Wilt u ons graag helpen dan horen wij dit graag!

Namens de ZWO

Tanja Heurter